krv_navnetrekk_neg_på_rød_høyre.png

ÅPENT ATELIER

Johanna Zwaig har kommet med på årets Kunst rett vest.

I den sammenheng vil hun ha åpent atelier i CELLARCUBE:

Lørdag 18. september kl. 12:00 - 17:00.

Søndag 19. september kl. 12:00 - 17:00.

www.kunstrettvest.no

***********************

zwaig_heyerdahl_m text.jpeg

CHANSONS INTERNATIONALES

KONSERT UNDER ASKER KULTURNATT

Lørdag 25. september kl. 20:00 - 21:30.

Lidenskap, fest, protest!

Med fiolin og stemme tar Zwaig/Heyerdahl oss med på en reise gjennom franske chansons, argentinsk tango, russisk sigøynermusikk, klezmer og flamenco. De svinger også innom et par gamle spanske sanger, en glemt tysk slager samt norsk og amerikansk poesi. Det er låter som har rent gjennom tiden, som har krysset grenser og som fortsatt er i bruk. Det er sanger sunget av forfedre og av folk de har møtt på sin vei.

Zwaig/Heyerdahl har nylig utgitt albumet CHANSONS INTERNATIONALES.

Ragnar Heyerdahl (fiolin) spiller i Oslo-Filharmonien og sigøyner/klezmer-bandet Sturm und Drang. Han har sin utdannelse fra Brüssel, Berlin og Budapest. Johanna Zwaig (sang) er performancekunstner, med bakgrunn fra teater og flamenco og studier i Paris og Andalucía.

Velkommen til konsert i CELLARCUBE!

Gratis inngang.

Plass kan reserveres på e-post: johannazwaig(at)gmail.com

Medarrangør: Kulturåret 2021.

*******************************

Märta_König.jpg

ET ISFRITT SAMFUNN

UTSTILLING VED MÄRTA KÖNIG

Kommer i 2022!!

Det er med stor glede vi inviterer til utstilling i CELLARCUBE med verk av den Stockholmsbaserte kunstneren Märta König. I hennes sterkt ekspresjonistiske, delvis abstrakte malerier kan man ane noe både eksistensielt tidløst og urovekkende samtidsbasert. I gåtefulle landskapsscenarier er det som om ting, elementer, kropper går i oppløsning, velter, revner, selv ordene er splintret, bokstavene ligger strødd. 

König kaller denne utstillingen ET ISFRITT SAMFUNN. Vi kan tenke på polisene som smelter, havet som stiger, klimakrisen som er akutt. Men så kan tankene svinge over til noe mer håpefullt, et mellommenneskelig varmere samfunn, der isfrontene tiner og vi kan møte hverandre uten kulde.

 

Märta König er utdannet ved Konsthögskolan i Stockholm og Fria målarskolan i Halmstad. Hun har bak seg en rekke separatutstillinger i Sverige, samt har deltatt ved gruppeutstillinger, bl.a. hele ti ganger ved den juryerte Liljevalchs vårsalong i Stockholm. Utstillingen i CELLARCUBE blir hennes første i Norge.