top of page

KALEIDOSKOP

På den internasjonale kvinnedagen, utpå kvelden, etter at du har gått i demonstrasjonstog eller sittet for deg selv og tenkt eller vært oppslukt av akkurat denne søndagens ulike strabaser, litt utpå kvelden da, så møtes vi i CELLARCUBE.

 

CELLARCUBE er et nystartet galleri med adresse Søndre Borgen 20. Akkurat her var det for hundre år siden en privat pikeskole. Akkurat nå er området omkranset av stier og veier og sykehjem og skoler og blokker og hus der det bor mennesker fra over hundre nasjoner. Noen har flyktet til Norge fra områder der skolegang for jenter ikke er et alternativ.

På denne internasjonale kampdagen, solidaritetsdagen, samles vi, vi kvinner fra mange land, med så ulike bakgrunner at vi egentlig ikke helt kan fatte det, vi samles her, først og fremst for å samles, for å bli kjent, for å dele noen kveldstimer. Fra et kaleidoskop av urett og et kaleidoskop av kamp, møtes et kaleidoskop av stemmer og et kaleidoskop av liv. Det blir mat fra mange land, sanger på flere språk. Det blir kunst, dans, møter.

 

Velkommen!

 

Søndag 8. mars 2015 kl 19:00-22:00.

Arrangementsbilde
1_2014.12.tddp-5595
bottom of page